Gyerekruha webáruház
Emlékezzen rám
  
   


Utoljára megtekintett termékek

 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Az Unlimited Style Kft. által üzemeltetett www.lola-fashion.hu webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta, megismerte és elfogadta a webáruház használatára és annak szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, továbbá az adatkezelésre vonatkozó szabályokat és azok minden egyes rendelkezését kötelező erejűnek ismeri el magára nézve! Ettől eltérő esetben Ön nem jogosult a webáruház használatára és szolgáltatási igénybevételére, ezért kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi szabályzatot.

 ÜZEMELTETŐI ADATOK

 Cégnév:                                  Unlimited Style Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely:                                6035 Ballószög, Dózsa György utca 18.

Nyilvántartó cégbíróság:       Kecskeméti Törvényszék Cégbírósága

Cégjegyzékszám:                    Cg.03-09-1124591

Adószám:                                23930575-2-03

Adatvédelmi azonosító:         NAIH-73428/2014

Telfonszám:                            06 20 / 519-9477

Email cím:                              unlimitedstylekft@gmail.hu

 A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) határozzák meg az Unlimited Style Kft. kizárólagos tulajdonában álló és az általa www.lola-fashion.hu cím alatt működtetett és üzemeltetett weboldal (a továbbiakban Weboldal) felhasználásának feltételeit. Felhasználónak minősül minden olyan nagykorú természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli gazdasági társaság vagy egyéb szervezet, aki a Weboldalon regisztrál.

 A SZERZŐDÉS TÁRGYA

 A szerződés tárgya a Weboldalon található valamennyi árucikk (a továbbiakban: Termék) online adás-vétele. A Termékek tulajdonságait és jellemzőit a termékhez kapcsolódó konkrét oldalon ismerheti meg.

 A SZERZŐDÉS HATÁLYA

 A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely Weboldalon keresztül történik. A Weboldalon történő vásárlásra a Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.), az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény" (Ekrtv.), valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet vonatkozó rendelkezései irányadók. A Weboldalon keresztül megkötött szerződések nyelve magyar.

 SZERZŐDÉSKÖTÉS EGYES LÉPÉSEI

REGISZTRÁCIÓ

 Az Unlimited Style Kft. által üzemeltetett webáruház kínálata regisztráció, és bejelentkezés nélkül is böngészhető, de kizárólag regisztrált Felhasználó vásárolhat Termékeket. A regisztráció ingyenes, semmiféle kötelezettséggel nem jár.  A regisztráció során regisztrációs adatlapot kell kitölteni. Bejelentkezés után a  bal felső sarokban Módosítás menüpontban érhetők el személyes adatok, melyek itt bármikor módosíthatók.                                                                                                          A regisztrációt követő megrendelés visszaigazolásával a felek között online szerződés jön létre. A Felhasználó megrendelése elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolásra kerül. Amennyiben e visszaigazolás a Felhasználó megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül a Felhasználóhoz nem érkezik meg, a Felhasználó mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a felekhez megérkezettnek, amikor az számukra hozzáférhetővé válik.

 A tévesen vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért az Unlimited Style Kft-t semmilyen körű és jellegű felelősség nem terheli. Az Unlimited Style Kft-t ugyancsak nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha a felhasználó elfelejti a jelszavát, vagy az illetéktelenek számára bármely – az Unlimited Style Kft-nek felróható – okból hozzáférhetővé válik.   A hibásan rögzített adatokat (adatbeviteli hibákat) bejelentkezés után, a _________ menüpontban lehet a megrendelések elektronikusan történő elküldése előtt megváltoztatni. Folyamatban lévő rendelést érintő adatok módosítására nincs lehetőség.

 Fontos! A regisztráció során az Ön kényelme érdekében mindenképpen adja meg mobiltelefonszámát, amelyen a futárszolgálat el tudja érni a csomag kiszállításakor. A szállítás napján esetleg SMS-ben is értesüljön a megrendelt termékek érkezéséről.

TERMÉKKIVÁLASZTÁS, MÉRETEK

 A bal oldali menüsorban választhatók  ki  nem, és méret szerint a ruhák.  A méreteket segítségképpen már itt életkor szerint és cm-ben is megadtuk.  Egyes gyártók méretezései eltérhetnek egymástól, ezért a termékleírásban megtalálhatók az általunk mért adatok is ( hossz, derékbőség stb.) Sok energiát fordítottunk a ruhadarabok megmérésére, hogy Ön minél rövidebb idő alatt tudjon választani. Érdemes ezt figyelembe venni, és telefonos ügyfélszolgálatunkon is örömmel segítünk eligazodni a méretek között.

Bal oldalon  felül látható egy kis négyzet ikon, mellyel változtatható az egy oldalon lévő ruhák száma, elrendezése.  Vagy kevesebb termék látható termékleírással, vagy több termék mozaikos elrendezésben. További szűrésre is  lehetőség van. A jobb felső sarokban lévő kereső mezőbe termék típus, márka szerint is lehet szűkíteni a termékeket (  pl. nadrág, NEXT stb.).A fő menüsorban is igyekeztünk rendszerezni, külön kategóriákba sorolni a ruhadarabokat, hogy egyszerűsítsük, gyorsítsuk a vásárlást.

 Termék részletei

 A Részletek > ikonra kattintva be lehet lépni  terméklapra, itt több információ található a termék minőségére, anyagára, származási helyére vonatkozóan.  Ha további kérdés merül fel, a jobb oldalon máris elküldhető e-mailben a kérdés, amit igyekszünk a lehető leghamarabb megválaszolni.  A termékképre kattintva a kép nagyítható.  Az Unlimited Style Kft. mindent megtesz, hogy a webáruházban szereplő termékek színei  a valóságnak megfelelően jelenjenek meg, ennek ellenére  a színek eltérhetnek a valóságtól, mivel azok  függhetnek a felhasználó által használt monitor beállításától.  

 MEGRENDELÉS EGYES LÉPÉSEI

 A termékek  bármikor Kosárba tehetők, itt mindig nyomon követhető a kiválasztott termékek listája.  Ha mégsem szeretné a terméket megvásárolni,  egy gombnyomással az X-re kattintva törlődik a termék a kosárból.

VÉTELÁR

 A Termék mellett feltüntetett vételár Termék bruttó vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. Az adott szerződés teljesítése során a Termék mellett a megrendelés időpontjában szereplő vételár irányadó.

Nyilvánvalóan téves, hibás, így pl. a Termék általánosan elfogadott piaci árától – az Unlimited Style Kft. által jól felismerhetően biztosított kedvezmény nélkül – jelentősen eltérő ár, vagy esetleges rendszerhibára visszavezethető hibás árfeltüntetés esetén, az Unlimited Style Kft. nem köteles a Terméket a téves, vagy hibás áron értékesíteni. Ebben az esetben az Unlimited Style Kft. felajánlhatja a valós áron történő értékesítést, és amennyiben azt a Fogyasztó nem fogadja el, a megrendelés törlésével elállhat vásárlási szándékától.

 SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 Az átvétel módja kiválasztható, személyes átvétel vagy házhozszállítás.

 Személyes átvétel:

A webáruházban megrendelt termékek személyes átvételére telefonon előre egyeztetett időpontban van lehetőség Kecskemét vagy Ballószög területén. Ebben  az esetben a szállítási költség 0 Ft.   Tel: 06 20 519 9477

 Házhozszállítás GLS futárszolgálattal vagy a Magyar Posta MPL futárszolgálatával

Csomagodat az Unlimited Style Kft. vel szerződésben álló GLS futárszolgálat juttatja el Önhöz 1-2 munkanapon belül.  A csomagokat munkanapokon 8-17 óra között kézbesítik. Ha az első kézbesítéskor a futár nem találta otthon,   akkor a GLS telefonos ügyfélszolgálatával egyeztett időpontban másodszor is megkísérlik a csomagot kézbesíteni. A csomagot még 5 napig őrzik a GLS depóban ( tehát még rendelkezésre áll 5 nap az átvételre telefonos egyeztetés szerint. 

A GLS vevőszolgálata elérhető munkanapokon 7-20 óra között a következő telefonszámon: 06-1 802-02-65.  Az e-mailben elküldött csomagszám alapján a csomagról pontos információ kapható.

Szállítási költség előre utalás esetén:

0  - 10.000 Ft-ig     :                             1. 499 Ft

10.000 Ft felett     :                                   990 Ft

 Utánvét plusz költsége:                       380 Ft

 

Pick Pack Pontban történő átvétel előre utalás esetén:    690 Ft

Utánvét plusz költsége:               380 Ft

 

 FIZETÉSI FELTÉTELEK

 A webáruházban többféle fizetési mód közül lehet választani.

 Banki átutalással:

A megrendelés leadása után a pénz a következő bankszámlára utalható. Amennyiben 8 napon belül nem érkezik meg a bankszámlánkra a megrendelés értéke,  az adott rendelés törlődik, a ruhák visszakerülnek a polcokra.

 Unicredit Bank Zrt.

Unlimited Style Kft.

10918001-00000072-06580002

A közlemény rovatban mindenképp kérjük feltüntetni a rendelésazonosítót, és a nevet.  

 

Utánvéttel készpénzben:

A megrendelt áru összege a csomag átvételekor a futárszolgálatnál fizethető ki készpénzzel.

Utánvét plusz költsége:                  380 Ft

  Bankfiókba történő befizetés: 

Lehetőség van az Ön lakóhelyéhez legközelebb eső Unicredit Bankfiókban befizetni bankszámlánkra a vásárolt termékek árát.

 Unicredit Bank Zrt.

Unlimited Style Kft.

10918001-00000072-06580002

 KELLÉK- ÉS TERMÉKSZAVATOSSÁGRA, VALAMINT JÓTÁLLSÁRA VONATKOZÓ FELTÉTELEK

 A megvásárolt Termékre vonatkozóan az Unlimited Style Kft. kellék-és termékszavatosságot vállal. Termékszavatossági igény esetén a Termék hibája esetén Ön kijavítást, vagy - ha a kijavítás megfelelő határidőn belül nem lehetséges - a Termék cseréjét igényelheti, ha a Termékből elérhető cseretermék áll rendelkezésre. A Termék hibásnak tekintendő, ha nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek, vagy nem rendelkezik a termékleírásban feltüntetett tulajdonságokkal. Ön a hiba észlelésekor késedelem nélkül, azaz legkésőbb a hiba felfedezésétől számított 2 (két) hónapon belül köteles a hibát az Unlimited Style Kft. számára elektronikus úton közölni. A termékszavatossági igény az adott termék általa történő forgalomba hozatalától számított 2 (két) évig érvényesíthető.

 Az egyes Termékek vonatkozásában az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján jótállási igény érvényesíthető.

 A kellék-és termékszavatosságra vonatkozó részletes tájékoztató a jelen ÁSZF 1. számú mellékletét képezi.

 VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

 A megrendelt Termék kézhezvételétől számított 14 (tizennégy) napon belül a Felhasználónak joga van indokolás nélkül elállni vásárlási szándékától. Elállási szándékát egy, az Unlimited Style Kft. részére az unlimitedstylekft@gmail.com e-mail címre küldött elektronikus üzenetben, vagy társaságunk székhelyére küldött levél formájában (elállási nyilatkozat) jelezheti. Az elállási jog csak fogyasztóként történő vásárlás esetén gyakorolható, gazdálkodó szervezeteket (vállalkozásokat) az elállási jog – törvényi rendelkezések alapján – nem illeti meg.

 A vásárlással kötelezi magát arra, hogy elállása esetén a Terméket adatainak pontos megjelölésével, saját költségén, postai úton, vagy futárszolgálat útján az elállási nyilatkozat megtételétől számított 14 (tizennégy) napon belül visszaküldi az Unlimited Style Kft. székhelyére. Személyes átvételi lehetőséget az Unlimited Style Kft. nem biztosít. A Termék visszajuttatásának költségeit Ön viseli, egyéb költség azonban ez esetben nem terheli. Az Termék nem rendeltetésszerű használatából eredő hibákat és/vagy károkat azonban meg kell térítenie.

 jelen ÁSZF elfogadásával Ön kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy elállás, illetve a megrendelés törlése esetén az Unlimited Style Kft. a kifizetett teljes vételárat (teljes megrendeléstől való elállás esetén beleértve a Termék kiszállításának alapköltségét) bankszámlaszám és számlatulajdonos nevének megadását követően banki átutalással térítse vissza legkésőbb az elállást (elállási nyilatkozat az Unlimited Style Kft. számára való megérkezését, hozzáférhetővé válását) követő 14 (tizennégy) napon belül, vagy a megrendelés törlését követő 14 (tizennégy) napon belül. Elállás esetén az Unlimited Style Kft. a vételárat visszatartja addig, ameddig Ön a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte. A fenti két időpont közül a korábbi időpont irányadó. Részleges elállás esetén kizárólag az adott Termék vételára kerül visszautalásra.

 Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül postai úton vagy futárszolgálattal visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

Az elállási jogról szóló részletes tájékoztató és az elállási nyilatkozat mintája a jelen ÁSZF 2. számú mellékletét képezi.

 PANASZKEZELÉS

A Termékkel vagy az Unlimited Style Kft. tevékenységével, szolgáltatásaival kapcsolatos fogyasztói panaszait az alábbi címen érvényesítheti, kérdéseivel az alábbi elérhetőségeken fordulhat hozzánk:

 Cégnév:                                  Unlimited Style Kft.

Székhely:                                6035 Ballószög, Dózsa György utca 18.

Telfonszám:                            06 20 /519-9477

Email cím:                              unlimitedstylekft@gmail.hu

 A fogyasztói panaszokat, felhasználói kérdéseket az ügyfélszolgálat írásban, az Ön által megadott e-mail címre, zárt ügyfélszolgálati rendszerből küldött e-mail útján válaszolja meg.A fogyasztói panaszokat, felhasználói kérdéseket haladéktalanul, de legkésőbb a fogyasztói panaszok kezelésére vonatkozó jogszabályi rendelkezések által megállapított határidő alatt vizsgáljuk ki és válaszoljuk meg.

 Amennyiben az Unlimited Style Kft-vel fennálló fogyasztói jogvita rendezésére irányuló tárgyalások nem vezetnek megnyugtató eredményre, jogai érvényesítése érdekében fogyasztói békéltető testülethez, bírósághoz vagy a fogyasztóvédelmi hatósághoz fordulhat. A Weboldalon történő vásárlás nem tartozik magatartási kódex hatálya alá.

 FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

 Az Unlimited Style Kft. nem felel az esetleges károkért, amennyiben azok:

        olyan technikai, vagy egyéb jellegű működési hibára vezethetők vissza, amely meggátolja Önt abban, hogy csatlakozzon a Weboldalra, és ott megrendelést adjon le;

        számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából, vírusfertőzéséből eredő meghibásodásra vezethető vissza, vagy az internet-csatlakozás megszakadása miatt következik be;

        a felhasználói felület illetéktelen használatára vezethetők vissza.

 ÁSZF 1. számú melléklete

A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és jótállásról szóló részletes tájékoztató

 1. Kellékszavatosság

 Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?

Ön az Unlimited Style Kft. hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

 Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?

Ön - választása szerint-az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:

Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben - a szerződéstől is elállhat.

 Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

 Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?

Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti. Használt dolog esetén ez a határidő legfeljebb egy év.

 Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?

Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

 Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?

A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást az Unlimited Style Kft vállalkozás nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

 2. Termékszavatosság

 Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?

A termék hibája esetén Ön - választása szerint - az 1. pontban meghatározott jogát (kellékszavatosság) vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

 Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?

Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

 Milyen esetben minősül a termék hibásnak?

A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

 Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

 Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

 A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?

A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

-          a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy

-          a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető, vagy

-          a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

 Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet! Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

 3. Jótállás

 Milyen esetben érvényesíthető jótállás?

Hibás teljesítés esetén szerződés, valamint az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján az Unlimited Style Kft. jótállásra köteles.

 Önt milyen jogok és milyen határidőn belül illetik meg jótállás alapján?

Egyéb tartós fogyasztási cikkek esetén a kötelező jótállási idő 1 év, a fenti Korm. rendelet 1. számú mellékletében felsorolt termékekre vonatkozóan.

 Mikor mentesül a vállalkozás a jótállási kötelezettsége alól?

A vállalkozás jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett.

 Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve termékszavatossági és jótállási igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet, egyébként viszont Önt a jótállásból fakadó jogok az 1. és a 2. pontban meghatározott jogosultságoktól függetlenül megilletik.

 ÁSZF 1. számú melléklete

Elállási/Felmondási mintatájékoztató

 Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni az Unlimited Style Kft-vel kötött szerződéstől. Az elállási/felmondási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

 Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az Unlimited Style Kft. elérhetőségeinek egyikére. Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is.

 Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

 Elállási/Felmondási nyilatkozatminta

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

 

Címzett: Unlimited Style Kft. (6035 Ballószög, Dózsa György utca 18.)

 

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

…………………………………………………………………… (termék megnevezése)

…………………………………………………………………… (termékkód)

…………………………………………………………………… (megrendelésszám)

 

Átvétel időpontja:

 

A fogyasztó(k) neve:

 

A fogyasztó(k) címe:

 

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

 

Kelt:


Gyerekruha webáruház.hu

Webgyerekruha.hu © 2020

Jogi nyilatkozat

Webdesign: Sub Stúdió

Gyerekruha Webáruház

Hírlevél